Rüstemgedik Belediyemiz İçin Çalışmaya Devam Ediyoruz

İlçemizin Beldelerinden olan Rüstemgedik Belediyesinde denetimlerde bulunan Kaymakamımız ve Rüstemgedik Belediye Başkan V. Hacı Arslan Uzan, Hizmet binasında incelemelerini bitirerek makamında vatandaşları ağırlayıp istek ve taleplerini dinledi.

Rüstemgedik Belediyesinde beldeyi kalkındıracak hizmetlere imza atan Kaymakamımız ve Rüstemgedik Belediye Başkan V. Hacı Arslan Uzan, kendisini makamında ziyaret eden vatandaşlara şefkat elini uzatarak isteklerini dinleyip not aldı. Yetkili kişilere gerekli desteğin sağlanması talimatını vererek vatandaşların mağdur edilmemesini belirtti.

Şehir estetiği görünümüyle ulaştırılan Rüstemgedik Belediyesi, kilitli parke, stabilize yol çalışmaları, yeni yapılan parkı ve Aydınlatma direkleri ile belde sakinlerini hak ettiği kaliteli yaşamına kavuştu. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesini düstur edinen Kaymakamımız ve Rüsemgedik Belediye Başkan V. Sayın Uzan: “Devletin şefkat yüzüyle kucaklaştığımız vatandaşlarımızın sorunlarını kendi sorunumuz olara görüp birlik ve beraberlik içerisinde hak edilen bir yaşam standardı ile vatandaşlarımıza hak ettiği hizmeti vermek için çalışıyoruz. Rüstemgedik Belediyemizi eskiye oranla daha iyi konuma getirdik ama kendimizi bununla sınırlı tutmamakla beraber vatandaşlarımızın sosyal donatı alanını genişletmek için yeni bir mesire alanı yaparak yaşanabilir bir Rüstemgedik yaratmayı hedefliyoruz.” dedi.

Devlet olamnı gereği vatandaşa en iyi hizeti sunmak için gerekli çalışmalara beldeyi kalkındıran Sayın Uzan, yapılacak olan mesire alanının yer tespitini yaparak yetkili kişilere çalışmaların başlanması için talimat verdi.Yaptığı ziyarette Kaymakamımız ve Rüstemgedik Belediye Başkan V. Sayın Uzan’a çalışmalarından dolayı teşekkür eden Belde sakinleri çalışmalarından dolayı Başkan V. memnuniyetlerini dile getirdiler. Gerekli denetim ve incelemeleri tamamlayan Sayın Uzan, vatandaşlarla vedalaşarak beldeden ayrıldı.