BELDEMİZ İFTAR SOFASINDA SAYIN VALİMİZ VE BERABERİNDEKİLERİ AĞIRLADI

Rüstemgedik Belediyemiz iftar sofrasında Sayın Valimiz Aziz Yıldırım ve beraberindekileri camii bahçalerinde düzenledikleri iftar sofarsında ağırladı.

Kaymakamımız ve Rüstemgedik Belediye Başkan V. Hacı Arslan Uzan, eşliğinde düzenlenen iftar programına Sayın Valimiz Aziz Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Aydın, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Aksu, İl Sağlık Müdürü Dr. Serdal Türkoğlu ile ilçe kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Gönüllerin bir olduğu iftar sofrasında hep birlikte dualar edilerek oruçlar açıldı. Dayanışma ve kaynaşma ayı olan mübarek ramazan ayında valimiz ile bir araya gelen vatandaşlar hep birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Sayın Valimiz İftar programı sonrası beldede görev yapan kamu görevlileri ve vatandaşlarla taziye evinde bir araya geldi. Hoş sohbette bulunan Sayın Valimiz vatandaşların taleplerini dinledi. Program sonrası ziyaretlerini tamamlayan Sayın Valimiz Aziz Yıldırım, il merkezine dönüş yaptı.