RESİM GALERİSİ
|  SİTE HARİTASI|FACEBOOK |TWİTTER|YOUTUBE

RÜSTEMGEDİK BELEDİYEMİZDE VATANDAŞLARIMIZIN SIKINTILARINI DİNLEDİK

Rüstemgedik Belediye sakinleri Kaymakamımız ve Rüstemgedik Belediye Başkan V. Hacı Arslan Uzan'ı makamında ziyaret ederek istek ve taleplerini kendi ağızlarından iletme fırsatı yakalıyorlar.

Göreve başladığı günden itibaren vatandaşların yanında yer almaya özen gösteren Kaymakamımız ve Rüstemgedik Belediye Başkan V. Hacı Arslan Uzan, kendisinde yardım talebinde bulunan aileleri makamında dinlyerek çözüm noktasında yardım elini uzatıyor.

Vatandaşların taleplerini dinledikten sonra Belediye çalışmalarını aralıksız şekilde takip eden Sayın Uzan, denetim ve incelemelerde de bulunurak belde içerisinde kış mevsimim gelmesi ile birlikte hazırlık aşamalarını personeller ile ayrıntılı bir şekilde görüşerek vatandaşların kış ayı boyunca mağdur edilmemesini istedi.

255 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
BAŞKAN