HANIMEFENDİ MERYEM UZAN ZEYNEP TEYZENİN İSTEKLERİNİ YERİNE GETİRDİ

Rüstemgedik Belediyemizde ikamet eden 80 yaşındaki Zeynep Şanlıuğu’nun ihtiyaçlarını Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma bünyesinde yerine getiren Hanımefendi Meryem Uzan, tek başına yaşam mücadelesi veren teyzeyi bu günde yalnız bırakmadı.

Sosyal Yardımlaşma Müdüresi Nazire Korkmaz ve İlçe Devlet Hastanesi Başhekim’in eşi Kibariye Arslan’ın eşlik ettikleri hane ziyaretinde yaşlı teyze ile yakından ilgilenen Hanımefendi Meryem Uzan, teyzeye getirdiği yemeği ikram etti.

Hanımefendi Meryem Uzan’ın isteği üzerine sağlık kontrolünden geçirilen Zeynep Teyze’nin hastanede yatırılması gerektiği için ayarlanan ambulans ile Muş Devlet Hastanesinde bütün sağlık kontrollerinden geçireceklerini dile getirdi.

Hayat yaşamını kendi başına sürdüren Zeynep Teyzemiz için gerekli olan ev eşyaları, halı, Aile Destek ve Eğitim Merkezimizde bayanlarımızın kendi elleri ile işledikleri nevresim takımı, karşılanarak nakdi yardım yapıldı. Ayrıca Kaymakamımız ve Başkan V. Dr. Hacı Arslan Uzan’ın talimatı üzerine yakın bir akrabanın teyzemiz için düzenli bakımına karşılık gereken maddi yardımın yapılacağı belirtildi.

Rüstemgedik Belediyemizde hane ziyaretlerini sürdürmek için Zeynep Teyzemizin hayır dualarını alan Hanımefendi Meryem Uzan, vedalaşarak diğer programlarına devam etti.