Rüstemgedik Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan vatandaşlar ile Sohbet Edip Çocuklara Hediyeler Dağıttı

Rüstemgedik Belediyesi Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, Belediye'yi dolaşarak vatandaşlar ile bir araya geliyor. Çocukların gönüllerinde bağ kuran Başkan vekilimiz yanına gelen çocuklar ile sohbet edip hediyeler dağıtarak küçük bedenlerin kalbine dokunuyor. Halkın içinde olmaya özen gösteren Hacı Arslan Uzan, hizmet verdiği belediyeler de vatandaşların sıkıntısı dinleyip onlara destek olmaya çalışıyor.

Belediyecilik hizmetlerin de İlçeyi, Beldeleri, köyleri daha
yaşanılır bir hale getirip, ulaşım olanaklarını kolaylaştıracağız diyen BaşkanVekili vatandaşlara iyi hizmet sunmak adına her türlü imkanı sağlayacağız ifadesinde bulundu. Ayrıca yol konusunda anlaşmazlıkları olan aileleri de ikna ederek çevre düzeninin daha iyi olması adına sizlerde bize destek olmalısınız ki hep birlikte yaşadığımız alana bir şeyler katıp güzelleştirelim, daha yaşanılabilir hale getirelim dedi.

Esnaflara, kahvedeki vatandaşlara her fırsatta zaman ayırıp sohbet eden Başkan Vekili vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanıyor.İyi dilekler karşısında hayır dualarınız bizimle olsun bize yeter açıklamasında bulunan Uzan vatandaşlar ile vedalaşarak ayrıldı.