RESİM GALERİSİ
|  SİTE HARİTASI|FACEBOOK |TWİTTER|YOUTUBE

RÜSTEMGEDİK BELDEMİZDE DENETİM VE İNCELEMELERDE BULUNDUK

Rüstemgedik Belediyemiz, yapılan hizmetlerle farklı bir kimliğe kavuştu. Yaşam Kalitesinin artırıldığı Beldemizde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için alan çalışmalarında bulunan Kaymakamımız ve Rüstemgedik Belediye Başkan V. Hacı Arslan Uzan, Belde sakinleri ile kucaklaştı.

Çevre düzenlemeleri ile belde çocuklarının iyi vakit geçirmesi için Bağlar, Zafer ve Hanedan Mahallelerimizde çocuk oyun gruplarına yer verildi. Denetim ve incelemelerde bulunan Kaymakamımız ve Başkan V. Hacı Arslan Uzan, parkta oyun oynayan çocuklara yakın ilgi göstererek belediyemiz tarafından hazırlatılan satranç takımı ve çikolata ikramlarında bulundu. Minik kalplere sevgi ile dokunan Kaymakamımız ve Rüstemgedik Belediye Başkan V. Sayın Uzan: “ Beldemiz kalkınması çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın yaşam kalitelerin arttırmak için belediye olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.  30 bin metre kare kilitli parke projesini gündeme almak ile birlikte birde vatandaşlarımızın dışarıda daha iyi vakit geçirebilmeleri için mesire alanını beldemize kazandıracağız. Biliyoruz ki vatandaşlarımızın gönlüne dokundukça yaptığımız bütün hizmetler daha anlamlı olacak. Her zaman vatandaşlarımızın yanına yer almaya özen göstereceğiz.” dedi.

Yazı işleri Müdür Timur Yuca ile istişarede bulunan Sayın Uzan, gezdikleri oyun gruplarını beğendiğini ifade ederek diğer mahalleler içinde 3 oyun grubu daha kurmaları talimatını verdi. Hem fiziki koşulların iyileşmesi hem de sosyal donatıların arttırılmasını büyük sevinçle karşılayan vatandaşlar, hizmete susadıklarını belirterek yaptıkları hizmetler için teşekkür edip memnuniyetlerini dile getirdiler.

747 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
BAŞKAN